foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

Протягом сезону “Пригоди води 2017-2018”  ми досліджували, як здійснюється вологе прибирання.  Передивилися багато мультиків із серії “Пригоди води” та  “Подорож з Краплею Капітон”. Також дізналися , як подається  вода від колодязя в приміщення школи. Перевіряли твердість води   для вологого прибирання. .Ми переконалися , що в цьому процесі є багато  труднощів.

   Потім ми сконструювали  LEGO-модель засобу для приибирання та очистки  води, тестували її на міцність. Все це ми відобразили на Постері “LEGO-Фітинги” - так називалася наша команда в Сезоні 2017-2018.

   Наш проект “Пилотяг для вологого прибирання в школі  №6” ми презентували на Всеукраїнському фестивалі “RoboFirst - більше ніж роботи”, який проводився 14-15 квітня  2018 р в. м. Києві. Журі оцінили наш проект як найкращий в номінації “Найбільш грунтовне дослідження”

    Після подорожі ми всі  повернулися живі й здорові , трішки  втомлені побаченим й дорогою. Всі з медалями, грамотами й призами. І ще з  купою своїх особистих вражень. І це нас підбадьорує! Нам всім сподобалося побувати на фестивалі  Всеукраїнського рівня. Тому кожен з нас загадав бажання на наступний рік, якщо буде така можливість,  знову, обов’язково, приймати участь в програмі STEM-освіти.

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.