foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

Традиційно в нашій школі, в березні місяці, відбувається зустріч майбутніх першокласників із майбутньою першою вчителькою.

Кожен вчитель з великим нетерпінням і тривогою завжди чекає на своїх майбутніх вихованців. Хто прийде до нього знову у клас, як сприйматимуть його, як вчитимуться, чи стане для дітей школа другим домом? Цікаво, які вони - майбутні першокласники? А ще більше нетерпіння у тих, хто за дверима. З приходом дитини до школи розпочинається новий етап у її житті. З малюка, якого всі опікують, вона повинна стати самостійним школярем з новими обов’язками в новому оточенні.

У дитини треба формувати позитивне ставлення до школи. Тому дуже корисно провести знайомство з майбутніми першокласниками ще задовго до початку навчального року. Це дасть змогу не тільки познайомитися з дітьми, а і малюкам відчути, що вони вже мають йти в школу. Провести цю зустріч не як перевірку знань дітей, а як веселе свято.

Мета. Допомогти дитині ознайомитися з новою роллю учня, ким незабаром вона стане ; пристосуватися до нової ситуації, познайомитися з людьми та предметами оточуючого їх шкільного світу, задовольнити дитячу природну цікавість.

 

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.