foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

На передодні великого християнського свята Воскресіння Ісуса Христа, 05.04.2018 р. у Полонської ЗОШ І-ІІ ст. №6 проведено семінар заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів закладів середньої освіти на тему «Шкільна медіація: ефективне вирішення конфліктів мирним шляхом та профілактика насильства в учнівському середовищі».

Заклад привітно зустрів учасників семінару. У затишному фойє розгорнулася виставка учнівських робіт «Великоднє диво».

Заступник директора школи Лопачук О. В. ознайомила усіх присутніх з історією Полонської ЗОШ №6.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Штаба О. В. провела інформаційно-аналітичний модуль «Соціально-педагогічні аспекти застосування медіації в закладах освіти».

Під час практичного модуля, Будник А. П., педагог-організатор школи, виступила з темою «Шкільна медіація: ефективне вирішення конфліктів мирним шляхом». Собченко К. І. поділилася досвідом як вирішувати конфліктні ситуації в школі та презентувала відеофрагмент тренінгового заняття в 6 класі «STOP-булінг».

Шкільний психолог Ковальчук Н. В. презентувала шкільну службу порозуміння.  Медіатори шкільної служби провели для усіх присутніх коло цінностей «Важливі люди в моєму житті» та «Вирішення конфліктних ситуацій».

Засідання пройшло у дружній позитивній атмосфері, на згадку про семінар учасники виготовили Великодні кошики та доповнили їх власнороч прикрашеним печивом.

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.