foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

30 січня 2018 року на базі Полонської ЗОШ І-ІІ ст. №6 відбулося засідання МО заступників директорів з навчально-виховної роботи.

В ході засідання було розглянуто ряд питань щодо планування методичної роботи в закладах освіти на ІІ семестр 2017-2018 н. р.

Завідувачем методичного кабінету Наталією Багінською було окреслено основні напрямки діяльності методичної служби на 2018 рік та проаналізовано результати участі шкільних команд закладів освіти в конкурсах та предметних олімпіадах.

Керівник творчої групи заступників Алла Микуляк презентувала творчий доробок (методичний посібник) учасників групи на тему «Ідеї тьюторства – в практику Нової української школи», який в подальшому буде представлено на виставку педінновацій.

Важливими питаннями, які були розглянуті в ході засідання,були питання про особливості підготовки та здачі ЗНО з укр. мови та літератури, іноземної мови у 2018 році. Також учасниками було опрацьовано основні статті нового Закону України «Про освіту», які регулюють питання методичної діяльності у закладах освіти.

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.