foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та День захисника України.

Про козаків написано багато наукових праць і художніх творів, знято безліч фільмів. Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків. Через козацтво створювалася наша історія, і кожен з нас не тільки причетний, а й відповідальний за неї.

Тож напередодні цього чудового свята, з 09 по 13 жовтня, класні керівники Полонської ЗОШ І – ІІ ступнів № 6 провели   у своїх колективах усні журнали, бесіди «Ми – нащадки козацької слави», спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів українських - козаків.

Протягом тижня вчителі фізичної культури проводили спортивні змагання, в яких взяли участь учні 5-9-х класів. А як вболівали за своїх однокласників ті, хто не зміг взяти участь у цікавих змаганнях на швидкість, спритність, витримку! У підсумку команди, що здобули перемогу, нагороджені грамотами.

Це свято ще більше об’єднало усіх!

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.