foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

Хімія — наука про речовини та їх перетворення. Вона вивчає склад і будову речовин, залежність їхніх властивостей від складу й будови, умови й способи перетворення одних речовин на інші.

Академік М. М. Семенов, лауреат Нобелівської премії, говорив: «Всі ми поєднуємо з хімічною наукою подальший прогрес у пізнанні світу, що нас оточує... І не може бути в наші дні спеціаліста, який міг би обійтися без знання хімії». Отже, ким би ви не стали в майбутньому, вам будуть потрібні хімічні знання. Без них неможлива екологічно грамотна поведінка у побуті, у природі й на виробництві. Величезні здобутки хімічної науки стали можливими тільки завдяки тісним зв’язкам хімії з іншими науками, які збагатили її.

Під час проведення тижня хімії учні 7 – 9 класів мали змогу переглянути презентацію "Тиждень хімії 2021", на окремих слайдах якого були представлені списки цікавих завдань на кожен день. Упродовж тижня вони проявляли інтерес і творчість до виконання завдань. Карантин і дистанційне навчання не стали їм на заваді. Активні учні були нагороджені оцінками високого рівня. 

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.