foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

Винахідливість – природний стан дітей. Діти є дослідниками та інженерами від народження: вони досліджують і намагаються зрозуміти навколишній світ, щодня роблять нові відкриття. Всі дитячі винаходи, безсумнівно, роблять наше життя зручнішим і цікавішим.
Серед 1993 освітніх закладів України до Всеукраїнської освітянської STEM-події активно долучилися і учні Полонської ЗОШ І-ІІ ступенів №6 під керівництвом вчителя фізики та інформатики Каневської О.П.
«Інженерні тижні» проводяться в школах Великої Британії та Ірландії, оскільки STEM-освіта є потужною складовою освітніх програм багатьох країн.
Інженерний тиждень – це проект для молодших, середніх та старших школярів, покликаний зацікавити дітей наукою та дати їм поштовх до власного інженерного потенціалу.
Працюючи над виконанням програми Інженерного тижня, «інженерна спільнота» нашої школи набувала нових знань, розширювала простір уяви і фантазії, тренувала навички креативного мислення та винахідництва, генерувала ідеї та вчилася командної роботи!
Учні старших класів розглянули актуальне питання «Глобальні проблеми, і як інженери допомагають їх вирішувати» (23 основні проблеми) та запропонували свої шляхи вирішення.
Протягом тижня учні мали змогу показати свої вміння у різних конкурсах: Вежа з зубочисток , Швидкий як гусінь, Міст, Горнятко 1 та Горнятко 2, Паперовий ланцюг, Зрозумій мене, архітектори Лего.
А також наші учні виконували самостійно завдання: Імітація голосу, Дистилятор, Безпечне приземлення, Бактерії, що зникають, Аквалангісти, Як ми чуємо_Модель вуха, Автоматична система поливу, Махоліт, Пружна ракета , Ходи туди-сюди банка.
Цікавість до досліджень – це те, що хочеться в одних дітей пробудити, а іншим допомогти хоч трохи її задовольнити.
Мрійте, творіть, експериментуйте, прагніть зробити неймовірне! Світ чекає на ваші відкриття та винаходи!

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.