foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

Cьогодні наша країна, як і багато інших країн світу знаходиться в умовах карантину у зв’язку із поширенням епідемії коронавірусу СОVID-19. Проте, закрита на карантин школа ще не свідчить про відсутність уроків і необхідних для повноцінного освітнього процесу заходів.

Тому Каневська О.П., вчитель інформатики та фізики Полонської ЗОШ І-ІІ ст..№6, поділилася досвідом роботи при здійсненні дистанційного навчання.

Вчитель використовує середовище G Suite, у якому розгорнула дистанційне навчання навчального закладу, а також розмістила багато різноманітної інформації стосовно свого предмету. Створено засобами диску сайт, на якому розміщено ряд відео-уроків та навчальних відео з YouTube, навчальні презентації, перевірочні тести, створені за допомогою Google Форм, посилання для завантажень відповідного програмного забезпечення. Результати тестових завдань, після їх виконання (бали, оцінка) зберігаються в Інтернет-таблицях, зручних для перегляду та перевірки, а також в різноманітних діаграмах. Дану інформацію вчитель  може перевірити з будь-якого цифрового носія, будь-то смартфона, ноутбука чи комп’ютера, який має доступ до мережі Інтернет.

Педагоги нашої школи мали можливість ознайомитися з  інструкцією роботи на платформі Google Classroom, яку представила Каневська О.П.

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.