foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

1 вересня 2020 року буде в новому форматі, о 9.00 відбудуться урочистості для учнів 1 та 9 класів, а для учнів 2-8 кл. буде зустріч вчителя і учнів у класних кімнатах на Першому святковому уроці.
Вхід в школу батьків, бабусь, дідусів з початком навчального року суворо заборонено. В школу заходять тільки учні, вчителі та персонал школи.
Під час перерв учні 5-9 кл. повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати, учням 1-4 кл. дозволяється бути без масок. Зміна масок кожні три години. Тому запасайтеся масками! Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичний пакетик (zip - пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в школі розмістять спеціальні урни.
Вчителям та персоналу щоранку будуть проводити температурний скринінг.
За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя предметника, у якого урок.
Ви, як батьки, зі свого боку: перед виходом із дому проведіть термометрію у дитини, оцініть стан здоров'я дитини та стан здоров'я самого себе, ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежитю чи кашлем. Тобто, будь - які ознаки ОРВІ і ви залишаєте дитину вдома!!!
Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.
Навчання буде в одному класі, переходити в інший кабінет будуть лише на деякі предмети типу спортзалу та інформатики.
Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому кожен обов'язково зі своєю пляшечкою води.
Будьте здорові!
Адміністрація школи

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.