foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

НАЦІОНАЛЬНИЙ УРОК «МОЄ МАЙБУТНЄ В УКРАЇНІ».

Під час уроку здобувачі освіти 9 класу Полонської ЗОШ І-ІІ ступенів №6 дізналися, що майбутнє – це незвіданий шлях, непроста доріжка, яка до кінця невідома звичайній людині. Життя буває різним, але кожному хочеться бачити себе у майбутньому радісним та щасливим про те щоб відчувати себе життєрадісним потрібно зробити вибір для себе та своїх рідних.

Класний керівник наголосила на тому, щоб уявити своє майбутнє, потрібно насамперед поставити перед собою ціль і намагатися досягти її. Тоді легше жити, бо людина знає, що їй потрібно від життя, знає,чого саме вона хоче.

Під час уроку також говорили про те, що рішення вибору професії повинно бути свідомим, вільним і прийматися самостійно, але при цьому, не нехтуючи порадами старших і більш досвідчених людей (учителя, класного керівника, батьків). Вибір професії набагато складніше будь-якого навчального завдання, тому що для його вирішення необхідно враховувати багато складових, значення яких молодь інколи недооцінює. В ході обговорення згадали формулу вибору професії.

Закінчуючи урок класний керівник побажала всім учасникам знайти своє покликання – виявити себе у праці, яка б найкраще відповідала стану душі, поклику серця, інтересам, потребам та способу життя і стати справжніми майстрами у галузі тієї професії, яка буде обрана.

 

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.