foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

Чорнобильська трагедія... 26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів громадян. Сьогодні це вже історія України.
Аварія на ЧАЕС – найбільша техногенна катастрофа за всю історію ядерної енергетики у світі, яка змінила радіаційну обстановку, екологію, долі людей не тільки на європейському континенті, а й у всьому світі.
Це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Завдяки самопожертві ліквідаторів, аварія стала символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи власним життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації.
25-26 квітня 2019 року у Полонській ЗОШ І-ІІ ступенів №6 було проведено урок пам’яті «Твій біль, Україно, - Чорнобиль», інформаційно-просвітницьку годину «Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить…», демонстрація кінофільму «Лазуровий пил» до 33 річниці відзначення трагічних подій, пов’язаних з аварією на Чорнобильській АЕС.
 

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.