foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Полонська гімназія№6 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади

Stem, як драйвер розвитку в учнів ключових компетентностей і навичок майбутнього.

6 грудня на базі Полонської ЗОШ І-ІІ ступенів №6 проведено заняття постійно діючого семінару вчителів фізики на тему «STEM, як драйвер розвитку в учнів ключових компетентностей і навичок майбутнього».
Метою та завданням заняття було ознайомити вчителів із методикою STEM-освіти, як категорією, яка визначає відповідний педагогічний процес (технологію) формування і розвитку розумово-пізнавальних і творчих якостей учнів, рівень яких визначає конкурентну спроможність на сучасному ринку праці, а саме здатність і готовність до розв’язання комплексних задач (проблем), критичного мислення, творчості, когнітивної гнучкості, співпраці, управління та здійснення інноваційної діяльності.


В рамках засідання Л. Низовець, методистом МК з учасниками семінару опрацьовано питання «Стандарти Нової української школи: сучасні виклики та підходи. STEM – освіта для покоління візуалів». 
До роботи семінару активно долучились Н. Ковальчук, практичний психолог та О.Лопачук, заступник директора освітнього закладу, сприяючи емоційному забарвленню заняття.
Каневська О.П., вчитель фізики Полонської ЗОШ І-ІІ ст. №6 презентувала колегам інтелект кафе "STEM, як драйвер розвитку в учнів ключових компетентностей і навичок майбутнього". Вчителька поділилась досвідом роботи, продемонструвавши шляхи впровадження елементів STEM- освіти у вивченні фізики. Цікавим та практичним також відзначено практикум «Ультрафіолетове випромінювання в природі, побуті та мистецтві».
Педагогічною рефлексією стали хвилини спілкування «Враження, що надихають…»

 

Годинник

Copyright © 2024 Полонська гімназія №6 Rights Reserved.