Мистецтво суші йде корінням в багату культурними традиціями історію Японії. Як в процесі створення, так і в самій трапезі величезне значення має кожна дрібниця: точність в інгредієнтах, суворе дотримання технології, колірні і смакові поєднання, температура продуктів і навіть рук майстра.
Саме ці істини розкрили учні школи на конференції "sushi" у своїй презентації, учениця 9 класу провела майстер-клас із приготування ролів, запрошеним гостем був leon cross який навчив присутніх користуватися китайськими паличками та правильно споживати суші
Весело і радісно, разом із родинами, учнями школи, вчителями відзначили СВЯТО БУКВАРЯ наші першокласники!
Детальніше: «ПЛАСТИКОВІ ПАКЕТИ – НЕДООЦІНЕНА ПРОБЛЕМА СЬОГОДЕННЯ»
З 6 по11травня в школі пройшов тиждень безпеки дорожнього руху.Учні повторили основні правила безпеки на дорозі,знання яких може врятувати життя!